Prevajanje je naša umetnost - komunikacija pa je vaša

Zakaj izbrati Cooper Prevajanje?

Naša strokovnost

Cooper Prevajanje nudi prevajalske storitve že vrsto let in je ena izmed redkih ponudnikov prevajalskih storitev, ki se je osredotočila na pravna in poslovna besedila. Ekipo prevajalcev sestavljajo univerzitetno izobraženi strokovnjaki, s strokovno izobrazbo pridobljeno doma in v tujini, in z leti prevajalskih izkušenj na področju prevajanja pravnih in poslovnih tekstov. Naši prevajalci so pravniki, diplomanti prevajalstva, angleščine, slovenščine in angleški govorci (t.j. native speakers). Prav takšna združitev pravnega in jezikovnega znanja ekipe omogoča nudenje najboljše možne storitve – točen, terminološko pravilen in v roku dostavljen prevod po razumni ceni.

Poleg strokovnosti s katero si prizadevamo delati se od prevajalskih agencij in drugih ponudnikov prevajalskih storitev razlikujemo še po naslednji dodatni prednosti: Pravno in poslovno znanje prevajalske ekipe, v povezavi z Odvetniško Pisarno Cooper omogoča, da stranke opozorimo na vsebino besedila, ki je v dobesednem prevodu pravno sporna. V takšnem primeru lahko na strankino željo sporne določbe spremenimo, da je besedilo zakonsko veljavno po pravnem redu Slovenije.

Naše stranke so domača in tuja podjetja, vladni organi, evropske institucije kot tudi zasebniki. Seznam dokumentov, ki smo jih do sedaj prevedli je dolg in vključuje pogodbe, sporazume, naložbene prospekte, letna potrdila, javne razpise, pooblastila, poroštva, statute družb, notarske zapise, zakonodajo, predpise, pravilnike, direktive, zemljiškoknjižne izpiske, izpiske iz Ajpesa, izpiske iz sodnega registra, poroštva, oporoke, sodne in upravne odločbe, sodbe in sklepe, spričevala, diplome, rojstne liste, poročne liste, potrdila o nekaznovanju...

Vodja naše ekipe

Vodja naše ekipe je mag. Sarah Cooper, odvetnica in sodni tolmač za angleški jezik. Mag. Sarah Cooper je diplomirala ter magistrirala na University College London v Veliki Britaniji, diplomo pa je nostrificirala Pravna fakulteta v Ljubljani. Opravljen ima pravniški državni izpit (t.j.pravosodni izpit) in državni izpit za sodne tolmače. Vpisana je v imenik odvetnikov pri Odvetniški zbornici Slovenije in v imenik sodnih tolmačev pri Ministrstvu za pravosodje, prav tako pa je tudi član DZTPS (Društvo znanstvenih in tehničnih prevajalcev Slovenije).

Učinkovita in zaupanja vredna storitev

Skupina pravnikov, ki razume pomembnost rokov zagotovi, da so prevodi končani pravočasno in zaupni podatki strank strogo varovani. Razlikujemo se po tem, da so interesi naših strank na prvem mestu!

Postopek zagotavljanja kakovosti

Uporabljamo pet-fazni postopek kakovosti prevoda, tako da je vsak prevod pregledan, lektoriran in oblikovan v skladu z izvirnim besedilom.

Priporočilo

"Cooper prevajanje smo uporabili za zelo pomemben projekt pri katerem si napak nismo smeli dovoliti. Sarah se je izkazala za strokovno in delavno.

Priporočam jo!" Richard Hayes iz Leedsa 

Hitri kontakt

  Tel: +386 (0)1 828 1640
  Izpolnite Obrazec