Odvetniške storitve in pravni nasveti

Strokovni, kvalitetni, ažurni in prijazni

Kdo smo

Odvetniška pisarna Sarah Cooper ima sedež v Ljubljani in je specializirana za pravno svetovanje in odvetniške storitve na vseh ključnih pravnih področjih, ki so pomembna za poslovanje pravnih oseb. Ustanoviteljica in vodja pisarna, odvetnica mag. Sarah Cooper se je izobraževala in delala doma in v tujini pri čemer je pridobila bogate in široke izkušnje, da strankam na visoki strokovnosti razumevanja prava in ob individualnem obravnavanju zagotovi strateško celovit pristop pri iskanju najboljše rešitve. Več o odvetnici.

Kaj nudimo

Odvetniška pisarna nudi domačim in tujim pravnim osebam pravno svetovanje, zastopanje pred sodišči in drugimi državnimi organi, sestavljanje listin in pravnih mnenj ter druge odvetniške storitve na področju civilnega, gospodarskega, delovnega in mednarodnega prava. Pri našem delu upoštevamo Zakon o odvetništvu, Zakon o odvetniški tarifi, Odvetniško poklicno etiko in Smernice za določanje cen odvetniških storitev. Izhodišče našega dela pa je strokovnost, ažurnost in ekonomičnost naših storitev.

Poleg poslovanja v slovenskem jeziku za stranke redno poslujemo v angleškem jeziku, saj je odvetnica mag. Sarah Cooper tudi sodni tolmač za angleški jezik. Njeno strokovno poznavanje pravne angleščine, povezano s tujimi delovnimi izkušnjami in izobrazbo ter poznavanjem prava Evropske unije je eden od vodilnih razlogov, da se za naše svetovanje odločijo podjetja, ki poslujejo s tujino. Več o naših storitvah.

Zakaj nas?
 Uspešnost
Kvaliteta
Učinkovitost
Več

Priporočilo

''Odvetniško pisarno Cooper smo uporabili za pregled mednarodne pogodbe. Znanje in izkušnje odvetnice so bile za projekt izjemnega pomena. Sedaj se vedno obrnemo na to odvetniško pisarno.''

Richard Hayes iz Leedsa 
Hitri kontakt
  Tel: +386 (0)1 828 1640
 Izpolnite obrazec